Absztrakt beküldés

 

ELŐADÁS ÖSSZEFOGLALÓ

Kérjük, olvassa el figyelmesen az összefoglaló elkészítése előtt!

 

Az absztraktbeküldést megelőzően KÉRJÜK OLVASSA EL AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓNKAT
különös tekintettel annak 9., 10. és 11. pontjára!
Adatvédelmi tájékoztatónkat honlapunk láblécében találja.
Amennyiben adatai kezeléséhez nem járul hozzá, kérjük ezt feltétlenül jelezze számunkra az
absztrakt beküldésével egyidejűleg!

 

FORMAI KÖVETELMÉNYEK:

Az egységes formátumú megjelenés érdekében kérjük a következő útmutatók betartását:

  • Összefoglalóját „Times New Roman CE” betűtípussal, 12 pontos betűmérettel, egyes sorközzel, sorkizárt formátumban készítse el max. A/5 méretben (magasság 21 cm, szélesség:14.8 cm) – 2,5 cm-s margókkal)
  • Az előadás/poszter címe (cég/intézmény neve a címben nem szerepelhet)
  • Közvetlenül a cím alá a szerző(k) neve kerüljön (Prof., Dr., és egyéb titulusok nélkül). Az egységes névmutató miatt a vezeték- és keresztnév megadása is szükséges minden szerzőnél! Húzza alá az előadó nevét a szerzők közül!
  • A következő sorban az intézet, osztály és a város szerepeljen. Különböző munkahelyekről érkező szerzőtársak esetén kérjük azokat arab számmal sorszámozni. (A sorszámokat a szerzők neve mögött is kérjük megadni.)
  • Egy sort kihagyva kezdődjön az előadás összefoglalója. A szövegben használt rövidítéseket az első említésnél definiálni szükséges. Az összefoglaló tartalmazhat táblázatokat, ha ezek nem lépik túl a keretet. Grafikonok, képek, fotók nem kerülhetnek az összefoglalóba.

AZ ÖSSZEFOGLALÓK TARTALMI VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL KERÜLNEK KÖZLÉSRE.

PREZENTÁCIÓ számítógépes kivetítés (PowerPoint)

BEKÜLDÉSI TUDNIVALÓK:
Kérjük, elkészült összefoglalóját e-mailen csatolt fájlként, szerkeszthető formában küldje el az info@expertevent.hu e-mail címre.

Az összefoglalók beérkezési határideje: 2019. augusztus 15.

 

Minta


A vena femoralis thrombosis gyakorisága a gyalogkakukkok körében

Kovács János,(1) Fekete Péter,(2) Fehér Béla,(3)

Fejér Megyei Szent György Kórház, I. Belgyógyászat,(1) Székesfehérvár, Semmelweis Egyetem, II. Belgyógyászati Klinika,(2) Patológiai Intézet,(3) Szeged

Az összefoglalónak konkrét adatokat kell tartalmaznia a következő felosztásban: Bevezetés, Anyag és módszer, Eredmények, Következtetés A szövegben használt rövidítéseket az első említésnél definiálni szükséges. Táblázatokat tartalmazhat az összefoglaló, ha ezek nem lépik túl a keretet. Grafikonok, képek, fotók nem kerülhetnek az összefoglalóba.